Autors Ziņojums
Tēma: inchiigaakie jautaajumi 177 operatoriem
chiw, tauta!

iedomaajos - buutu riktiigi forshi, ja vareetu kaut kur sarakstiit smiekliigaakos jautaajumus kas uzdoti Lattelecom operatoriem 177! Vinjiem tachu tur katru dienu viskautkas notiek! Tipa kaa filmaas - "man te triis vadi - zils, sarkans, melns. Kuru griezt?! Veel tikai 3 sekundes laika!!!!" :D nu, kauch kaa taa! Varbuut kaadam no pieredzes kaads forshs atgadiijums runaajoties ar 177 gadiijies?

a man vnk jautrs noskanjojums!!!!!!
Profils
THANK_POST
Tēma: Re: inchiigaakie jautaajumi 177 operatoriem
Tieši šeit to arī var darīt :)

Uz priekšu, rakstiet iekšā inčīgākos jautājumus 177 operatoriem.
Profils
THANK_POST
Vai, vai.. šie notikumi un jautājumi ir bijuši tik daudz, ka tik ātri nemaz nevar atcerēties. :)

Taču viens notikmus spilgti palika atmiņā, kad puikas blēņojās no taksafona, kas bija netālu no tās vietas, kur ir operatoru centrs. Jautājums bija apmēram: "Kādas Jums kājās bikses?" Kad atbildēju, lai viņš uzgaida 2 minūtes pie blakus esošā veikala, kas atrodas pie DUS "Viada" un es būšu klāt, lai parādīt savas bikses, rezultāts bija diezgan jautrs.

Varēja dzirdēt kā nokrīt klausule un puikas, skrienot prom, kliedz aptuvni tā: "Mūkam, mūkam.. viņš mūs izseko!!!" :lol: :lol: :lol:
Tā lūk.. pat blēņoties vajag mācēt. ;)
Profils
THANK_POST
Sveiki.

1188 operatori arī ik pa laikam saņem visai neparastus jautājumus. Arī SMS formā. Pērn pat izveidojām nelielu topi ar šādiem jautājumiem:

- Lūdzu tostu māsīcai kāzās!
- Kā uzcept pankūkas?
- Cik maksā zirgs?
- Kurā datumā sākas pīļu medības?
- Dobrij denj! V Rige estj magazin odezhdi, obuvi i drugih aksessuarov dlja transvestitov, transsexualov?
- Pasakiet kādu latviešu mīklu.
- Cik Krievijā maksā cigaretes, piemēram „Monte carlo”?
- Kuru kāju lauza Masaļskis?
- Cik maksā viena pirmā stīga ģitārai?

:-)
Profils
THANK_POST
Sveiki!!!
Gdījumu, jau tiešām daudz, atcerēties uzzreiz nav iesējams, par 114 der mazuļiem arī laba atbilde, piefiksējot taksofonu no kura jokojas, paceļot klausuli atbildēt ''Pašvaldības policija!!!'', reakcijas ir visdažādākās... :lol: :lol: Vēl viens gadījums, bija uz Internet palīdzības dienestu...Klientam jautājot kā ir savienots modems (melna kastīte ar lampiņām) ar datoru, vai nav caur rūteri (vēl vienu kastīti pa vidu), klients atbild ''' Nu jā man ir tas bezdrātes variants!!! '' Parasti tautā sauc viņu par wifi, bezvadu rūteri, vai kastīti ar radziņiem, bet šādu savienojumu, pa 2.gadiem dzirdēju pirmo reizi, knapi pabeidzu ar klientu sarunu... :) ;) :lol: :lol:
Profils
THANK_POST
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo: Atlasīt pēc
© SIA Lattelecom 2008